Nasıl çalışır
İzinler & veri erişimi
Gizlilik ve veri işleme
- Kimlik doğrulamasını doğrudan GitHub hesabınızla yaparsınız. tAI, GitHub şifrenizi hiçbir zaman görmez.
- Bir konuşmada, mesaj yazma alanındaki repo seçicisi üzerinden açıkça seçilen yalnızca tek bir repo etkin olur. Hesabınızı bağlamak, tAI'ye görebildiğiniz her repoya kalıcı erişim vermez.
- Bir repo eklendiğinde, onun çalışma kopyası diğer tüm konuşmalardan izole edilmiş, o konuşmaya özel sandbox'a klonlanır.
- tAI'nin push ettiği her commit, kendisi tarafından yazıldığını belirten bir Co-authored-by satırı içerir; bu satır rastgele değil, otomatik olarak eklenir.
- Hiçbir şey hiçbir zaman doğrudan bir reponun varsayılan dalına push edilmez. Tüm değişiklikler önce özel bir çalışma dalına gider.
- Erişim, tAI içindeki Ayarlar → Bağlayıcılar bölümünden veya GitHub hesabınızın uygulama ayarlarından istediğiniz zaman iptal edilebilir. Her ikisi de anında etkili olur.
Tam politika
Tüm ayrıntılar için GitHub gizlilik politikasına bakın.